(foto: arsenal, twitter)

Det ble aldri kjedelig med Stan Collymore på banen. Spissen la opp i 2001, før det hadde han scoret 62 mål på 163 Premier League-kamper fordelt på Nottnigham Forest, Liverpool og Aston Villa. Collymore var også kjent for å la kjeften gå, der krangling og høy temperatur fulgte engelskmannen på og utenfor banen. Ikke overraskende har han endt som football pundit, denne uken er det Martin Ødegaard som får kjenne på Collymores analyse.

-Ødegaard ble klubbkaptein forrige sesong. Jeg mener han er en fenomenal spiller, utrolig teknisk og regnes som en av de beste midtbanespillerne i landet (England), men jeg er ikke 100 prosent sikker han er av kapteinsmateriale, begynner Collymore til Caughtoffside.

LES: Ten Hag sender en spiss albue mot Solskjær

-Han slår meg ikke som en spiller som drar de andre over mållinja. Vi så det forrige sesong, eller rettere sagt så det ikke. La oss være ærlige, Arsenal bottled forrige sesong, det er usannsynlig at de vil få en sånn sjanse igjen på lenge. Gjorde Ødegaard hva han kunne for å hindre at spillerne ble selvtilfredse? Tydeligvis ikke, fortsetter Collymore.

Som savner the good old days i Premier League.

-Noen vil hevde dagene til en Patrick Vieira og Roy Keane er over. Jeg er uenig. Klubbene trenger fortsatt warrior-type leader i skyttergravene sammen med dem, jeg tror ikke Ødegaard er en type spiller som kan tilby det, sier den tidligere Liverpool-spilleren.

Så kommer Collymore til Declan Rice.

-Declan Rice kan være dette i fremtiden, men det skal bli veldig tøft for Arteta å gi kapteinsbindet til engelskmannen uten å opprøre Ødegaard, potensielt resten av troppen, avslutter Collymore.

LES OGSÅ: Gikk for et historisk spiller-ran hos Barcelona