Ståle Solbakken med banan i tilfelle han skulle bli sulten.

Det er så lenge siden Norge var med i et VM eller EM at du må finne grave frem hulemalerier for å finne ut av hvordan det gikk. – Sjansen for at vi når EM neste sommer er mikroskopiske. Etter siste kampdag i gruppespillet for kvalifiseringen til neste sommers EM sluttspill i Tyskland vil landslagssjef Ståle Solbakken finne frem kalkulatoren og se om det er en vei dit for Norge.

Selv vi har en kamp igjen i kvalifiseringen, søndag 19 november før Skottland er fokuset fra norske journalister på neste internasjonale turnering fotball-VM i 2026. VM er tilbake i sommermodus og spilles i i USA, Canada og Mexico og spilles fra torsdag 11. juni 2026 til søndag 19. juli 2026.

Les: Brightons største fordel i kampen om det nye svenske vidunderet er Roberto de Zerbi

Ståle Solbakken er tydelig på at han er ferdig som norsk landslagssjef dersom Norge ikke kvalifiserer seg til fotball-VM i 2026, ifølge TV 2.

55-åringen har kontrakt ut 2025-sesongen, som blir forlenget hvis Norge kvalifiserer seg til VM. «Det er såpass langt fram i tid, at da tror jeg vi skal være ekstremt uheldig. Da skal det virkelig store overtalelser til. Det er den følelsen jeg har nå»

Les på F7: Fem ungdommer i Asker glemmer ikke