TILBAKE: Sammy Skytte er klar for en ny periode i Stabæk. Foto: Joakim Johansen / Sporten.com

Bekkestua (Sporten) Sammy skytte er tilbake i Stabæk. Har signert en kontrakt ut 2023-sesongen.

Sammy Skytte har slit med å få spilletid i Bodø/Glimt som jakter gull denne sesongen. Han har blitt utelatt fra kamptroppen ved fire tilfeller. Det førte til at han ble solgt fra Bodø/Glimt og til Stabæk.

Det ble et halvår i Nord-Norge for dansken i Bodø/Glimt. Fredag meldte Stabæk på sine nettsider at dansken returnerer til Nadderud. Han har signert en kontrakt med klubben ut 2023. Eurosport meldte allerede torsdag at Skytte var på vei tilbake til Bærum.

– Det er som forholdet til en pike, det handler om kjemi. Jeg har følt fra dag en at kjemien mellom meg og Stabæk har vært veldig god, og jeg har følt meg hjemme fra første stund i denne klubben. Og sånn føles det i dag også. Det føles bare riktig, sier Skytte til Stabæk egne nettsider.

Forrige sesong var han på lån i nettopp Stabæk fra den danske klubben FC Midtjylland. Før han ble kjøpt opp av Bodø/Glimt i forkant av inneværende sesong. Nå skal han altså igjen trylle målene inn for Stabæk-fansen. Skytte kan få sin re-debut i Stabæk-drakten allerede lørdag kveld hjemme mot Haugesund.