Simen Wangberg

Det er under to uker igjen til Eliteserien starter, senere enn vanlig (du vet hvorfor). For å styrke stallen har Stabæk lagt inn på på Tromsø kaptein Simen Wangberg. Wangberg har som de fleste trøndere som satser seriøst vært innom både Rosenborg og Ranheim, – I tillegg en tur innom Brann på veien nordover.

Brann har også vært frempå og prøvd å få til en retur for Wangberg, det er en kjent sak de ønsker en stopper som kan være med å tette igjen et litt raklete forsvar.

Les: Bild: Vil forhandle der Manchester United mislykkes med Salah «penger»

Tromsø er tilbake i Eliteserien igjen og de har vært tilbakeholdene med å ville la sin kaptein gå til en annen klubb. Veteranen som har vært i Nordens Paris de siste seks år siden skal hanønsket seg en forandring i hverdagen. – Til NRK bekrefter team manager Lars Petter Andressen budet fra Stabæk: «Vi har fått inn et bud som nærmer seg det nivået vi ønsket for å kunne selge Simen, bekrefter team manager i klubben».

29 år gamle Wangberg har 24 kamper for aldersbestemte landslag, men aldri fått muligheten på A-landslaget. Budet fra Stabæk skal ligge på i overgant av en million.

Les: Skal dempe presset Toni Kroos og Luka Modric

Eliteserien starter 9. mai.