Carlo Ancelotti med et faderlig klapp på kinnet til Isco

Vi vet tålmodigheten til Real Madrid er omtrent like kort som en fireåring som ønsker å pakke opp pakker på julaften, men likevel, dagen artikkel i den spanske avisen Sport overrasker. – Det er liten tvil om at Carlo Ancelotti etter han overtok roret i fjor sommer har bidratt til å snu en negativ trend i klubben.

Real Madrid topper La Liga med god margin til Sevilla, men det å tape for «erkefienden» i i den første åttendedelsfinalen i Champions League ble en tøff pille å svelge.

Les: Ikke lenger tvil om hva som avgjør Kylian Mbappés valg av klubb

Tirsdagens nederlag mot Paris Saint-Germain i Champions League vakte sinne blant ledende folk i klubben. President Florentino Perez skal ikke føle at Ancelotti er den rette til å lede klubben inn i fremtiden. Han peker på at Ancelotti kom inn som en nødløsning etter Zinedine Zidane tok sin hatt og gikk.

Ancelotti signerte en kontrakt i fjor som strekker seg over tre år, men det gjenstår å se om italieneren blir på stillingen så lenge. Ifølge Sport vil Real Madrid heller ha en «moderne trener», som Mauricio Pochettino eller Jürgen Klopp.

Les på Popidol: Netflix har bestemt seg for å lage «BioShock»-filmen