Dave Brailsford og Jim Ratcliffe legger sine planer for neste generasjon Manchester United-tropp - og Old Trafford.

I desember bekreftet Napoli de hadde fått en av verdens mest ettertraktede spisser til å signere forlengelse til 2026. Dette betyr ikke Victor Osimhens utvidede lojalitet til klubben som sørget for det store gjennombruddet, men ganske enkelt at Napoli får sikret sin investering uten hastverk i forhandlingene med gigantklubbene som kommer halsende til sommeren. 25-åringen forteller han nå har tatt sitt valg for hva som skjer om fem måneder.

I fjor, på spørsmål om han så for seg overgang til Premier League, kom det et flytende svar i form av «én dag skal jeg spille i Premier League». Etter en sesong med krangling og sportslig nedtur for Napoli, har den nigerianske landslagsspilleren spisset svaret.

LES: Ratcliffes genistrek kom totalt overraskende

-Jeg har allerede truffet beslutning om min fremtid etter denne sesongen. Planen er klar, og jeg vet hva jeg vil, begynner Osimhen i et intervju med CBS Sport.

Så skjønner 25-åringen at det er smart å tåkelegge resten av svaret, men ikke helt.

-Premier League er en av de største ligaene i verden. Nå skal jeg avslutte sesongen i Napoli, og deretter følge beslutningen jeg allerede har tatt, kommer det fra Osimhen.

F7: Tidligere Manchester United-spiller har tatt reisen fra karriere-kjelleren til toppetasjen i løpet av seks måneder!

Chelsea har vært sterkt linket til Osimhen det siste året, i den røde delen av Manchester har det også vært mye snakk om spissen med 33 scoringer på 45 Serie A-kamper det siste halvannet året.

Manchester Evening News meldte i fjor høst Erik ten Hag og United hadde Osimhen på ønskelista, men endte med å gå for Rasmus Højlund. Med Ratcliffe og hans gjeng som beslutningstagere, kan Osimhens «planen er klar» bety destinasjon Old Trafford. Ratcliffe har vist med å rappe en av nøkkelpersonene hos Manchester City som ny United-boss, at han følger mantraet om å hente inn de beste folka – på og utenfor gressmatta.

Alan Shearer meldte på begynnelsen av sesongen at Rasmus Højlund ikke er klar for å ta hovedansvaret fra Uniteds spissposisjon. Victor Osimhen har erfaringen med å levere på øverste nivå, samtidig som han aldersmessig har de beste årene foran seg. En Osimhen/Højlund kombinasjon i United-troppen høres ut som en «killer«.

ENGELSKE KLUBBER: James Milner viser Henderson hvordan en Liverpool-legende avslutter karrieren