Italiensk vinnerskalle deluxe. (foto: torino, twitter)

Han scorer hos Torino, han gjør det samme på det italienske landslaget med 12 scoringer på 39 kamper (selv om det ble bom i EM). Andrea Bellotti var sterkt linket til en overgang til Premier League i sommer, men ble i Torino. Nå er avgjørelsen tatt, 27-åringen er klar for noe større.

Torino er en solid klubb, men makter ikke å klatre opp til de interessante og innbringende plassene på Serie A-tabellen. Belotti skal sørge for at dette endrer seg, senest i sommer.

Les: PSG blir «lillegutt» i forhold til Newcastle

Torino-presidenten strakk seg til det ytterste, men har innsett at Belotti er tapt.

-Han har ikke skrevet under, og det vil han nok ikke. Jeg har gitt ham et tilbud som overskred hva jeg egentlig kunne gi, men jeg kan ikke tvinge ham til noe. Så jeg tror ikke at han gidder å skrive under, forteller Torino-president Urbano Cairo ifølge Football-Italia.

Dermed mister Torino-spilleren som har levert 106 scoringer på 231 kamper. Tøft, spesielt hvis Bellotti forsvinner som free agent i sommer.

Andrea Belotti

Les på Tysk fotball: Borussia Dortmund gir seg ikke uten kamp

Arsenal er en av klubbene som har vært sterkest linket til italieneren, men har så langt mindre å tilby Belotti av fotballglamour. I januar får vi trolig se hva som betyr mest for Belotti når han tar neste skritt.

Vi har en sterke følelse på at det uansett blir Premier League. Fighteren Belotti er som meislet ut for verdens tøffeste liga.

Les: Spansk media: Divock Origi satser på Barcelona