Veldig klar for å slippe å forholde seg til klubbhistoriens nest dyreste spiller.. (foto: arsenal, twitter)

Det meste er skrevet om Arsenals gedigne og kostbare bomtur med signering av Nicolas Pepe (27 scoringer på 112 kamper). Den ivorianske landslagsspilleren var forrige sesong sendt på utleie til Nice, men heller ikke her var det stormende jubel for vingens 8 scoringer på 28 kamper. Kjøpsopsjonen ble glatt oversett av Ligue 1-klubben, nå er 28-åringen i London for å «komme i form», mens resten av Arsenal-spillerne koser seg på treningsleir.

Etter å ha brukt over 200 millioner pund på tre spillere, er Arsenal nå avhengig av å selge stort for å sikre det Mikel Arteta formulerte som: «Det kan komme flere signeringer». Pepe er definitivt en av spillerne på toppen av salgslista, men nå ser det ut som den tidligere rekordsigneringen (Rice har «tatt over» tronen) heller ikke fungerer på overgangsmarkedet for Gunners.

LES: Fullstendig kaos rundt Citys verdensrekord-signering!

Ifølge CBS Sports har forhandlingene med den saudiarabiske klubben som har vært interessert i å signere Pepe kollapset. Footballtransfers hevder Arsenals desperasjon etter å fjerne Pepe fra klubben kan ende med at de terminerer kontrakten (og betaler ut 28-åringen).

LES OGSÅ: Matt Doherty tilbake i Premier League etter en svipptur til La Liga