Ole. (foto: united, twitter)

Etter nok et skuffende resultat for United i Premier League, har Manchester Evening News fått nok. Endringer må gjøres ute på gressmatta, og lokalavisen har oppskriften for Solskjær.

Manchester Evening News er avisen som følger alt som følges kan om United, alt fra overgangsrykter til hvilke spillere som kjører inn porten til Carrington for dagens trening. Så når avisen kommer med løsningen som skal redde United mot Liverpool, da fortjener det oppmerksomhet.

United har gitt fra seg poeng i de tre siste seriekampene, men sitter på en tropp som Manchester Evening News mener kan gi spillerne og formasjonen til å løse dagens problem og snu den negative trenden.

Dette var spillerne fra midtbanen og frem som ikke klarte å stanse Leicesters 4-2 seier:

(foto: fra premier league.com)

Det fungerte til tider i løpet av Leicester-kampen der de to lagene delte på å ha ballen, men gjengen til Brendan Rodgers viste seg å være mer effektive foran motstanderens mål. 11 skudd på David de Gea, mens United siktet seg inn til 6 skudd på Kasper Schmeichel.

Dermed endte Leicester opp med nesten dobbelt så mange skudd på mål – som resulterte i dobbelt så mange scoringer som United.

Mot Liverpool mener Manchester Evening at duoen Fred/Scott McTominay bør settes inn på midten mot Liverpool, Cavani inn fra start med den ekstreme egenskapen til å skape et intenst, høyt press mot Liverpool-forsvarerne. Comeback-kid Marcus Rashford viste mot Leicester at han kan score på høyeste nivå uten en kamp i beina, og bør også stille fra start mot Liverpool.

Lokalavisa vil ha både Paul Pogba og Jadon Sancho degradert til benken, noe som også gjelder for Mason Greenwood (på tross av den briljante scoringen mot Leicester).

Med Varane ute med skade de neste ukene, ønsker Manchester Evening News at Solskjær endrer formasjonen til 3-5-2 for å pakke inn de defensive svakhetene med å satse på et massivt counter-attacking appoach som har gitt Solskjær noen av de beste resultatene tidligere.

Dermed er førsteelleveren mot Liverpool klar:

(foto: fra manchester evening news)

Da er spillerlista sendt inn til Ole Gunnar Solskjær før søndagens kamp mot erkerivalen. Status de siste sesongene viser et bilde av en spesielt trøblete motstander for United-manageren:

Man Utd – Liverpool 2-4

Liverpool – Man Utd 0-0

Liverpool – Man Utd 2-0

Man Utd – Liverpool 1-1

Man Utd – Liverpool 0-0

Ser vi vinnerformelen i førsteelleveren til Manchester Evening News?