Trenger scoringer.

Gårsdagens 2 – 3 tap mot Tottenham var de nye Newcastle eierne sin første kamp og trolig også den siste for Steve Bruce. BBC mener imidlertid han sitter i managerstolen frem til november og med det får med seg bortemøtet mot Crystal Palace (lørdag 23 oktober) og hjemmekampen mot Chelsea (lørdag 30 oktober).

Frank Lampard har ikke hatt en managerjobb siden han fikk sparken av Chelsea i januar.

Uansett hvordan det går er Steve Bruce ferdig. – Vi fikk nyss om at Chelsea legende Frank Lampard var i samtaler med Newcastle i forrige uke og. Dag gjentar Sky Italia at de ikke har gitt opp muligheten for å hente Leicester City manager Brendan Rodgers selv om det virker veldig usannsynlig. Ikke bare må de betale Leicester 140 millioner kroner hvis de skal kjøpe han ut, men Brendan Rodgers har rett og slett ikke lyst.

Les: El Nacional: Messi jobber for Sergio Aguero-overgang

Det nye styret i Newcastle har de to punktene på agendaen før alt annet. -Sparking av Steve Bruce, med ansettelse av ny og mer sexy leder.

Steve Bruce, som ikke har nevneverdig suksess denne sesongen. Bare 3. poeng etter 8.kamper og nest sist i Premier League ville fått sparken uansett nye eiere. – Den 60 år gamle manageren går ikke tomhendt fra jobben, han har avtale ut sesongen og vil få betalt lønna i sin helhet pluss en «bonus» for å gå med verdighet. De fleste engelske eksperter mener at sluttpakken ligger på rundt 4 millioner pund.

The Telegraph var en av mediene som tirsdag skrev om Newcastles interesse for Frank Lampard.

Les på F7City: På tide å tenke på ryggen din