Ser ut til at Greenwood bytter ut rød og blå drakt med sebrastripet.

Da Mason Greenwood ble sendt avgårde til La Liga på lån i fjor sommer var Sporten.com sitt ekspertpanel enige i at 22.åringen ganske fort ville kickstarte sin karriere igjen.

Englands landslagssjef Gareth Southgate vil vente til etter sommerens EM med å starte å tenke på om en retur til landslaget er aktuelt og Sir Jim Ratcliffe, som nå bestemmer alt det sportslige på Old Trafford vil nære nøye og vurdere alt før han bestemmer seg.

Les: Jarrad Branthwaite kan lett blir tidenes dyreste forsvarsspiller

Også spillerne skal være med på beslutningen. De har vært kjappere enn andre og skal allerede meldt inn hva de har bestemt seg for.

Mason Greenwood ble sent til Getafe på lån i fjor sommer, Han har ikke spilt for Manchester United siden arrestasjonen i januar 2022 for voldtektsforsøk, kontrollerende oppførsel og overfall. 22-åringen benektet anklagene og fikk senere henlagt alle anklagene mot ham.

Siden han flyttet til Getafe, har Greenwood scoret seks ligamål og registrert fem assists.

Les: Har gitt grønt lys til Christian Eriksen

Sir Jim Ratcliffe nektet å lukke døren for en retur helt i et intervju forrige måned.

Sky Sports melder at Greenwoods tidligere lagkamerater i all hemmelighet hevdet at de ikke ville være imot at han skulle komme tilbake. En kilde sa: «Hans lagkamerater ville ikke være imot at han skulle returnere til Old Trafford.

«De vet alt om bakgrunnen og forstår hvor kontroversielt det ville være å få ham tilbake.

Deres avgjørelse er en fotballmessig, ren og enkel. United har slitt med å score mål denne sesongen, og de trenger en spiller som Mason.

«De ser ham score og lage mål for Getafe hver uke.»

Greenwoods kontrakt med de røde djevlene utløper i 2025. Han har blitt koblet til en overgang til Barcelona, selv om de katalanske gigantene trolig ikke kan møte Manchester Uniteds verdivurdering. Nå nærmere 60 millioner euro.

Forrige uke ble Englands manager Gareth Southgate spurt om Greenwood kunne komme tilbake til troppen.

Hans eneste opptreden for Three Lions kom fra benken i en UEFA Nations League-kamp mot Island i september 2020.

Southgate sa: «Vel, for meg tror jeg ikke det er noe for før-euro. Jeg synes det ser ut til å ha vært et godt trekk å la ham få fart på karrieren i utlandet, men jeg må si at jeg ikke har fulgt det nøye. .

«Jeg tror på dette tidspunktet det ville være en stor distraksjon for laget, og la oss se hvor det fører neste sesong.

«Jeg ville trenge å vite flere detaljer om det hele før det var et alternativ.»