Hjem FotballChampions League Dette er hvorfor vi tror Yannick Ferreira Carrasco blir solgt for over en milliard
Dette er hvorfor vi tror Yannick Ferreira Carrasco blir solgt for over en milliard

Dette er hvorfor vi tror Yannick Ferreira Carrasco blir solgt for over en milliard

april 8, 2017

Belgisk driblefant er nummer 9 på lista.

Den Belgiske landslagsspilleren som er kjent for sin fart og teknikk kan være neste ut som blir solgt for over en milliard.

 

Spilleren det er snakk om er Yannick Ferreira Carrasco som spiller i Atletico Madrid i spansk liga. Hovedstadsklubben vil alltid være lillebror i Spania, etter Real Madrid og Barcelona, selv om klubben til tider ypper til bråk. Klubben ligger på tredjeplass, ni poeng bak andreplassen, som er innehas av Barcelona og 10 poeng bak Real Madrid, som har en kamp mindre spilt.

Sporten.com kom tidligere denne uken med listen over 10 spillere som kan bli solgt for over en milliard, se lista her. Det vil komme en sak for hver av de 10 spillerne som forklarer hvorfor nettopp disse spillerne er på lista. Følg med.

Det skal være Chelsea og Arsenal som leder jakten om underskriften til vingen, og en overgang i sommer kan fort bli en realitet. Spill i England og Champions League kan være nok til å friste den belgiske spillerene nordover.

Yannick Carrasco har ikke hatt en fantastisk sesong for sin spanske klubb, med 21 kamper fra start og syv som innbytter har han åtte mål og fire assist. Likevel ligger storklubbene langflate etter vingen, og en overgang kan være på trappene. Det er avisen The Independent som skriver at han ikke har så godt forhold til sin manager Diego Simeone fordi har mener han blir brukt i feil posisjon, dette gir grunn til å tro at Carrasco kan være på vei bort fra den spanske hovedstaden.

 

Fakta:

Navn: Yannick Ferreira Carrasco

Alder: 23 ( 04.09-1993)

Klubber: Monaco, Atletico Madrid

Landskaper: 16 kamper/4 mål

Les også: