Erik ten Hag i profil

Cristiano Ronaldo returnerte til Manchester United i fjor sommer og er med god margin klubbens toppscorer i år, da han ble notert for 23 mål på 37 kamper. Men med Ajax-manger Erik ten Hags kommende overgang til klubben har Ronaldos fremtid blitt diskutert, det er svært usikkert om han er inkludert i nederlenderens planer.

Daily Mirror kommer i dag med en spektakulær nyhet: Real Madrid vil ha Ronaldo tilbake på Santiago Bernabeu og klubbens interesse vokser. Avisen skriver at Ronaldos innsats i United har gjort at «Los Blancos» vil ha ham tilbake, og at ledelsen i Madrid er opptatt av å få det til.

Les: Talksport: Christian Eriksen dropper Brentford

Portugiseren signerte en toårskontrakt med Manchester United i 2021, men mye har skjedd siden den gang. To managere er ute og ten Hag er på vei inn. – Den nederlandske manageren har lyst til å bygge Manchester United-laget sitt med energi og ungdom. Dermed er Ronaldos fremtid i United svært usikker – Mens kongens klubb venter på ham med åpne armer.

Ronaldo er Real Madrids toppscorer i Real Madrids historie. 37-åringen ble notert for 450 mål og 132 målgivende på 438 kamper.

Les på Popidol: Mai ser imponerende ut for Netflix, Disney+, HBO Max og Paramount+