Premier League har de siste årene utviklet seg til å bli en kamp mellom to av verdens beste managere. Liverpool manager Jürgen Klopp og Manchester City manager Pep Guardiola.

Begge managerne hyller hverandre hver eneste gang de har anledning til det, konkurransen mellom de to er intens, hjertelig og inspirerende ikke bare for fans, oss i media og spillere, men også for dem. – Med verdig motstand hentes det beste frem.

Les: Spektakulær Cristiano Ronaldo nyhet

Jürgen Klopp signerte en ny kontrakt med Liverpool denne uken frem til juni 2026 til tross for at han har vært konsekvent på at de ikke var aktuelt. Klopp signerte med Liverpool i 2015 og går han ut kontraktstiden har han sittet i jobben i 11 år.

Søndag blir det kjent at han kanskje må leve videre med sin største konkurrent nesten helt frem til han selv går av.

Pep Guardiola har kommet til en prinsipiell avtale med Manchester City om å forlenge kontrakten med klubben til 2025. Det betyr at han, i likhet med Klopp, forlenger kontrakten med to år.

Nyheten kommer etter at Guardiola nylig har blitt koblet til det brasilianske landslaget, ettersom Tite sansynlig går av som landslagssjef etter VM i 2022. Men det ser ikke ut til å være tilfelle nå.

Les: Talksport: Christian Eriksen dropper Brentford

Pep Guardiola har ledet Manchester City i 346 kamper, hvor han har en vinnerprosent på 74!.