Smilte stort etter seieren mot Lille.(foto: chelsea, twitter)

På tross av alt kaoset rundt Ousmane Dembélé de siste månedene, der det har vært full stillingskrig mellom spiller og klubb, sender Xavi franskmannen ut på kamparenaen i La Liga og holder døra vidåpen for forlengelse. Det må være noe virkelig spesielt med denne spilleren, noe en tidligere trener til franskmannen akter å utnytte.

Dembélé var sterkt linket til Chelsea i januar, men ifølge Sport bestemte franskmannen seg for å vente til sommeren for å skaffe seg free agent-kortet i forhandlingene. Den spanske avisen hevder London-klubben nå har bestemt seg for å gå for overgangen i sommer.

Les: Marca: Mbappé takket nei til tidenes tilbud

Thomas Tuchel hadde høyrevingen på laget hos Dortmund i 2016/17-sesongen før han ble hentet av Barcelona for godt over milliarden. Da spilte den unge franskmannen en nøkkelrolle hos Tuchel, involvert i 32 scoringer på 50 kamper (10 mål, 22 assists).

Les: Bekreftet: United-legenden Mark Hughes endelig tilbake som trener

For Chelsea passer det utmerket at høyrevingen ikke er satt i fryseboksen for resten av sesongen (som Barcas sportsdirektør advarte om hvis han ikke forlenget). Nå siktes det inn mot gjenforening mellom Tuchel og Dembélé til sommeren, det virker som Xavi har lite han skulle ha sagt i denne saken.

Men om Chelsea-supporterne er like entusiastiske med å få inn spilleren med bare 131 kamper i beina siden 2017, med «puslete» 31 scoringer og 24 assists, det er det store spørsmålet.