Scoring i samtlige seks Ajax-kamper i gruppespillet i Champions League. Nå rykker den ivorianske landslagsspilleren opp som en av de vasseste i CL etter scoring i onsdagens 8.-delsfinale mot Benfica. Ikke til å tro at senterforwarden med 11 scoringer på 7 Champions League-kamper var en flopp hos West Ham.

27-åringen skrev historie med sine 10 scoringer på 6 kamper i gruppespillet. Dette gjorde ham til den første spilleren ever å score i sine seks første Champions League-kamper (goal.com), og ingen har nådd tosifret antall scoringer raskere enn Haller.

Les: Spanske media: Chelsea gir seg ikke, henter Tuchels tidligere favoritt til Stamford Bridge

Med 4 mål i kampen mot Sporting, er dette første spiller som har så mange scoringer i CL-debuten siden Marco van Basten gjorde det samme for AC Milan i 1992.

Sporting, Besiktas, Borussia Dortmund og denne uken Benfica, har alle sluppet til Haller foran mål.

Haller har fått sin oppvåkning hos Ajax siden 2020 med 42 scoringer og 15 assists på 52 kamper. Før det hentet West Ham spilleren fra Eintracht i 2019 for solide 45 millioner pund. De som så Haller i Premier League i hans 54 kamper og fattige 14 scoringer, kan knapt tro det de ser av 27-åringen i Champions League.

Det begynte riktignok med to scoringer i Premier League-debuten og et tredje mål uka etter, men etter dette gikk det raskt down hill med Haller i West Ham-drakt.

Les: Bekreftet: United-legenden Mark Hughes endelig tilbake som trener

Etter onsdagens CL-scoring har Haller totalt 28 scoringer på 28 kamper denne sesongen. Flopp er det fjerneste du kommer fra en beskrivelse av Haller i Ajax-drakta.