Får nok av tilbud. (foto: city, twitter)

Denne uken valgte Pep Guardiola å ta Haaland av banen etter 5 scoringer mot RB Leipzig. Etter kampen spøkte City-manageren med at det ville bli et liv fylt av kjedsomhet hvis du passerer Messi som 22-åring med flest scorede mål i samme CL-kamp. Det er liten tvil om at «vår mann» har tatt et rett valg av klubb. Ifølge spansk media er utkjøpsklausulsdatoen nå flyttet på.

Denne sesongen har både engelsk og spansk media hevdet det ligger en utkjøpsklausul på 200 millioner euro som skulle aktiveres sommeren 2024. Dette har skapt en del uro, der Real Madrid allerede har begynt å posisjonere seg for å hente tidenes yngste spiller til å nå 30 Champions League-scoreringer (blant annet).

LES: Julian Alvarez blir: «Jeg har vært igjennom fantastiske ting»

Ifølge spanske Sport er denne muligheten nå flyttet i tid. Sport hevder det var kontraktfestet at hvis Guardiolas forlenget med City, ville dato for utkjøpsmulighet automatisk flyttes til 2025. Dette ble gjort for noen måneder siden, nå kan roen rundt spilleren med 39 mål på 36 kamper senke seg på Etihad – og San Bernabeu.

LES OGSÅ: Har blitt en brikke i viktig byttehandel