Kessie i et av sine gode øyeblikk i Barca-drakta. (foto: barca, twitter)

Da AC Milan tronet øverst på pallen i Serie A forrige sesong, hadde Franck Kessie stått i 31 av kampene. En bauta på den defensive del av midtbanen, samtidig en offensiv ressurs med seks scoringer. Da kontrakten løp ut, valgte den ivorianske landslagsspilleren å signere for Barcelona. Etter at overgangen var et faktum, beskrev Barca stolt på Twitter at en av verdens beste defensive midtbanespillere hadde valgt Camp Nou.

Det var i sommer. Med kontraktsutløp i 2026 var Kessie in for the long run hos den ikoniske klubben, men har så langt ikke spilt seg inn i varmen hos Xavi. 485 minutter fordelt på 13 kamper sier sitt.

LES: Får VM-billett hvis han skifter landslag

Ifølge ulike spanske medier kan Kessie allerede være på vei bort fra Barca. Avskåret fra Champions League-inntektene resten av sesongen, vil Barcelona ikke stå i veien for innbringende spillersalg. Kessie signerte som free transfer, noen hundre millioner i overgangssum kan friste den pressede klubben til salg.

Nå vites det ikke om Kessie selv er klar for å gi opp på Camp Nou, men ifølge spanske Fichajes har Fulham sendt signaler om at de gjør klart bud på rundt 22 milllioner euro pluss bonus i januar.

AC Milan – Barcelona – Fulham? Det er lov å prøve seg, Silva.

LES OGSÅ: Tidl. Arsenal-stjerne vil tilbake til klubben