Den nederlandske løven. (foto: barca, twitter)

Da Xavi tok over Barca-tøylene etter Ronaldo Koeman, var Memphis Depay i teorien ferdig. Den tidligere Lyon-stjerna var Koemans stjernesignering, hos Xavi har denne posisjonen raskt blitt fjernet. Da Barca i tillegg hentet inn prestisjesigneringen Lewandowski , var det et spørsmål om tid før Depay ville flytte på seg. Nå ligger tilbudet på bordet hos Barca om leie av nederlenderen, men dette blir ikke godkjent av klubben.

Atletico Madrid sender Joao Felix til Premier League og håver inn ville 170 millioner på noen måneders utleie, ifølge Sport har Diego Simeone og gjengen forsøkt å leie Depay av Barcelona, det spanske mediet hevder Barcelona har sagt et «forløpig nei».

LES: Liverpool i samtaler med «midtbane-monster»

Xavi har selv sagt han vil beholde Depay ut sesongen, men kommer en klubb og dekker hundre prosent av den nesten to millioner kroners store ukelønna pluss leie til Barca, skal det være muligheter.

Vi tror et nei til Atletico også bygger på historien om Luis Suarez som ble presset ut av Barca, dro direkte på seg Atletico-drakta og scoret rivalen til La Liga-tittelen for første gang siden 2012. Selv om Barca denne sesongen ligger i betryggende avstand fra Atletico på tabellen, er det ingen grunn til å friste skjebnen.

LES OGSÅ: Henvender seg til Barcelona etter å ha landet tidenes låneavtale med Chelsea