Chelsea blitt enig med Atlético Madrid om et det som må være tidenes låneavtale for João Félix. Chelsea skal betale et gebyr på €11 millioner frem til juni 2023, i tillegg til at 100 % av lønnen som er på hyggelige 250.000 pund i uka.

Sagt med norske penger 120 millioner i lånegebyr til klubben pluss 50 millioner kroner i lønn for João Félix som egentlig ikke syntes ting var så bra. Atlético Madrid har i tillegg sikret seg en forlengelse av avtalen slik at ikke noen kommer inn og kjøper billig på tampen av en kontraktsperiode.

Dessuten «problemet» verdens best betalte manager Diego Simeone har signalisert han gir seg etter sesongen, så da er det «trygt» å komme tilbake.

Sky Sports melder at La Liga-klubben har identifisert en erstatter for portugiseren hos serielederen.

Atlético Madrid har allerede tatt kontakt med Barcelona for å snakke om den nederlandske spissen Memphis Depay. – Det skal startes forhandlinger til uken som den spanske hovedstadens nest beste klubb regner med skal ende med en signatur. Både en låneavtale (ikke så bra som den Chelsea betaler for) eller utkjøp skal være på bordet for 28 åringen.

Les: På vei fra Eliteserien til europeisk storklubb!

Barcelona som er i konstant behov for å kutte lønnsutgifter har bestemt seg for å finne løsninger for spillere som får sparsomt med spilletid.

Memphis Depay kom til Barcelona fra Lyon i 2021, men har nylig fått sparsom spilletid. Tidligere i karrieren har nederlenderen også representert Manchester United og PSV Eindhoven.

Les på Radiosporten: Selv Lucien Favre er fornøyd med Kasper Schmeichel