Har trolig fortsatt et hjem hos Barca etter Copa America. (foto: fra viasport)

La Liga-boss Javier Tebas har brukt mikrofontid til å lange ut mot gribben Manchester City og deres forsøk på å utnytte Barcelonas økonomiske misære med å rappe det største trekkplasteret i den spanske ligaen. Nå ser det ut som Tebas har fjernet hidringene for at free agent Messi kan returnere til Camp Nou.

Det handler om enorme lønnsutgifter. Barcelona har møtt veggen når det kommer til utgiftsnivået på driften av klubben, og er pålagt å kutte lønnsutgiftene dramatisk. Dette har vært en av de største hindringene i forhandlingene mellom Messi og Barcelona, noe som har sendt argentineren ut i tilværelsen som kontraktløs.

Les: Guardiola stikker en lang finger i øyet på La Liga-presidenten

Ifølge spanske AS har La Liga nå godkjent at Barcelona registerer Lionel Messi for kommende sesong, på tross av klubbens økonomiske skvis. Den katalanske klubben har lovet La Liga at de skal lykkes med å kutte lønnsbudsjettet til den oppsatte grensen før sesongstart – med Messi i troppen.

Thumbs up.

Når det kommer til å beholde ligaens største trekkplaster, har nok fleksibiliteten hos senor Tebas og gjengen ingen grenser.