Diego Simeone og Ronald Koeman synger "let it rain"

Det er en meget overraskende bytteavtale som ifølge Mundo Deportivo er svært realistisk, de beskriver at Barcelona og Atletico Madrid jobber iherdig med å få til et bytte mellom Antoine Griezmann og Saul Niguez. – En skikkelig «sommerbombe».

Når det gjelder Saul, så vet vi at midtbanespilleren har vurdert å forlate Wanda Metropolitano lenge og at alt som hittil har manglet har vært et forslag som Atletico har funnet bra nok. – Og det er her Barcelona kommer inn i bildet, melder avisen. Klubben sies å ønske å styrke midtbanen etter at de ikke klarte å rekruttere Georginio Wijnaldum, og i tillegg må de prøve å kutte lønnskostnadene for å kunne sikre en ny kontrakt med Messi.

Les: Sergio Aguero har akseptert benken – for nå

Atletico manager Diego Simeone vil på sin side gjerne bli gjenforent med Griezmann, han har fått friere tøyer i sommer etter å ha vunnet La Liga trofeet.

Verdt å ta i betraktning, bør det også bemerkes at andre klubber, spesielt i Premier League, har blitt rapportert å vise interesse for franskmannen. – Så med den økonomiske situasjonen Barcelona er i kan det tenkes de tenker penger foran resultater. Barcelona manager Ronald Koeman er i sommer kun en parentes i arbeidet med kjøp og salg av spillere. Han har fått beskjed av president Joan Laporta og godtatt at i sommer skal han ha fokus på å bygge med de spillere han har og eventuelt får tildelt.

Les: Landslagsbacken Jonas Svensson følger etter Mario Balotelli