Må innse at han har rundet 30. (foto: real, twitter)

Mens Hazard har mer enn nok med å jobbe seg tilbake skadefri og i form, har ryktene gått de siste månedene om en mulig retur til Chelsea. Ifølge spanske AS begynner en overgang å ta form.

Zidane digget belgieren og støttet ham uansett hvor lite spilletid han kunne gi milliard-investeringen til Real, nå er Zizou historie hos Real. Vi så Hazard glimtet til i EM med storspill, men det ble med glimtene. Det var helt tydelig at 30-åringen ikke hadde hele kamper på gammelt nivå i kroppen.

Les: Ajer møter steintøffe Carl Starfelt i døra hos Celtic

Så hva betyr dette for spilleren med kontrakt til 2024?

Ifølge AS har økonomisk pressede Real Madrid satt en prislapp på rundt 60 millioner euro på Hazard. Den spanske avisen hevder Abramovich og Chelsea har sendt signaler om at de vurderer et comeback for sin belgiske fotballmagiker, men ikke til denne prisen.

Les på F7: Pepperspray måtte til for å stanse Marcos Rojo og Boca Juniors

Chelsea tok seg solid betalt for Hazard i 2019, har vunnet Champions League-trofeet uten belgieren i troppen, og sitter på den komfortable enden av forhandlingsbordet.

Uansett hvor mye vi hadde digget å se Hazard tilbake i Premier League, en skikkelig Real-sesong på belgieren står øverst på ønskelista.

Les: Juventus har stengt kapellet for Giorgio Chiellini