Kan glede seg til neste sesong.. (foto: liverpool, twitter)

Det er mye spenning knyttet til storkampen mellom Southampton og Liverpool og særlig etter oppgjøret i forrige sesong. Da endte kampen 1 – 0 til tross for at Jürgen Klopp sin tropp var i toppform. Derfor er det knyttet enda mer spenning til den kommende kampen hvor Liverpool er ute etter en revisjon. Laget har allerede vist seg å være i god form denne sesongen, og det kan derfor bli spennende å se om konkurrentene vil få et annet oppgjør i år.

Vi har tatt en titt på hva man kan forvente seg, samt hvordan tilskuere kan gjøre seg opp noen gode forventninger til kampen. Begge lagene har vist vilje til å legge inn ekstra innsats, så hvordan kan vi lese situasjonen? Storkampen er allerede populær hos en rekke bookies som Mobilebet casino. Imidlertid kan det være vanskelig å vite hvordan man skal lese et slikt oppgjør, derfor har vi samlet noen enkle punkter til hvordan du kan forberede deg til kampen best mulig.

Slik forbereder du deg til kamp ved å samle informasjon

Det første som er viktig før man plasserer en innsats på store kamper som denne er å samle inn nødvendig informasjon. Dette handler ikke bare om å finne den beste oddsen på nett, men også å samle inn informasjon om hvordan lagene som skal møtes kan forventes å prestere. Derfor har vi laget en enkel liste med noen punkter for hvordan du kan forberede deg og sikre at du plasserer innsatsen din med et mest mulig informert utgangspunkt.

Nylige prestasjoner

Det første dy bør se etter før et slikt oppgjør er nylige prestasjoner. Begge lagene har nylig spilt andre kamper og disse er lett tilgjengelig på nett. For deg som vil se på informasjon kan dette være nyttige kilder å se på. Titt blant annet på hvordan laget har prestert sammen, om det er noen store endringer i oppstillingen og hvorvidt de spiller godt sammen. Det kan ofte være enklere å oppdage slike avvik dersom man ser et par kamper på rad. Da får du enklere referanser og kan se hvorvidt noe endrer seg fra kamp til kamp.

Tidligere statistikk

Selv om tidligere prestasjoner ikke alltid er en bekreftelse på fremtiden, så kan du ofte finne en del nyttige opplysninger her. Når det gjelder kampen mellom Southampton og Liverpool, så er det uten tvil Liverpool som kommer best ut. De har tradisjonelt gjort det bedre i dette oppgjøret, men tapte forrige gang. Dette til tross for at Liverpool var i utmerket form når de spilte mot hverandre sist. Det kan derfor være lurt å gå tilbake og se på noen tidligere kamper mellom de to lagene. Kanskje var det nylige endringer i oppstillingen som gjorde at spillet ikke gikk som forventet? Klarer du fange opp slike endringer kan dette hjelpe deg med å gjøre bedre plasseringer.

Skader og utvisninger

Fotballag er organisasjoner i konstant endring, noe som betyr at spillere byttes ut, får skader eller blir utvist fra spillet. Dette kan påvirke prestasjonene til laget og særlig dersom det er sentrale spillere som forsvinner på kort varsel. Et eksempel på dette ville vært om Braut Håland forsvant fra Manchester City før en stor match på grunn av skader. Tilsvarende har både Liverpool og Southampton nøkkelspillere som er strategisk viktig for spillet deres. Her vil det være viktig å fange opp hvilke spillere som er mest sentrale for spillet og deretter forsøke å se om det er noen sannsynlighet for at disse ikke kan spille kampen. Husk at det også kan oppstå problemer utenfor banen, så sosiale medier og aviser kan ofte være et godt utgangspunkt for slik informasjon.

Motivasjon

Om laget står ovenfor en stor seier eller potensialet for å ta mesterskapet, så kan de være ekstra motivert for å vinne en kamp. Selv om dette ikke er en klar faktor å spille på, så kan det være et godt utgangspunkt for deg som vil se hvem som har mest å vinne på kampen.

Oppsummering

Det er mye spenning knyttet til store oppgjør som denne kampen og det er derfor viktig at man finner god informasjon. Vi har derfor sett på noen punkter som kan være hjelpsomme dersom du ønsker å se nærmere på hva det potensielle utfallet kan være. Videre kan du fange mye av kampen på nett og ikke minst opptak av tidligere kamper. Når det er sagt, så er det viktig å merke seg at tidligere prestasjoner ikke er noen garanti for fremtiden, derfor bør du  ta dette med i forutsetningen din.