Southampton har ventet lenge på muligheten. (foto: celtic)

Han har fått med seg åtte trofeer med Celtic. 26-åringen hadde en pangsesong 2016/17 med 17 scoringer, men så ble det stille. Nå skal Stuart Armstrong finne tilbake til seg selv i Premier League.

Armstrong har fått med seg seks landskamper for Skottland, men forrige sesong ble en lei affære med lengre skadeavbrekk og manglende spilletid både i klubb og på landslaget.

Fremtiden på Celtic Park var heller uviss med kontraktsforhandlinger som halte ut i tid. Nå reiser midtbanespilleren like godt til Premier League.

-Southampton ser ut til å passe meg perfekt. Hver sesong stiller jeg krav til meg selv om å skape sjanser og score mål. Nå håper jeg at jeg kan få til dette på St. Mary´s, sier den blodferske Southampton-spilleren ifølge Sky Sports.

Armstrong er trener Mark Hughes´ første signering denne sommeren.

-Stuart er en spiller vi har likt i lang tid og jeg er kjempefornøyd at vi vant kampen om signere med ham. Stuarts evne til å skape og score mål gjør ham til en ekstremt spennende forsterkning på midtbanen, sier en fornøyd Hughes.

Skal skapes mer foran mål. (foto: stoke)

Når vi i tillegg snakker om en overgangssum i størrelsesorden 75 millioner kroner, kan dette komme til å  bli en god investering for Southampton.