Har ikke akkurat historie for å holde lenge på trenerne. (foto: Ratcliffe)

All honnør til Manchester United for å ikke tape FA Cupens semifinale mot Championships 8. beste klubb. All honnør til Coventry for en spektakulær snuoperasjon som holdt nesten helt inn. Så til realitetene: Hver eneste kamp er en audition for Manchester United-spillerne og ikke minst Erik ten Hag før sommerens overgangsvinduet der det er forventet store endringer. For oss blir det nå nesten helt uforståelig hvis Erik ten Hag skal lede United-troppen neste sesong.

Okay, Ten Hag har slitt med ekstremt mange skader. Før Coventry-kampen uttalte United-manageren han knapt hadde en eneste kamp denne sesongen hvor han hadde hatt alle nøkkelspillerne på plass. Når du likevel drar til med en solid 0-3 ledelse i semifinalen helt til det gjenstår tjue minutter igjen av ordinær spilletid, da berøres ikke Ten Hag så sterkt av skader.

LES: Fotballfrue bekrefter Chelsea-stjernens exit

Så snudde det. Igjen, må vi si. For n’te gang gir Manchester United under Ten Hags ledelse fra seg seieren i siste del av kampen. De siste kampene har det samme skjedd mot Brentford, Chelsea og Liverpool. Dette i tillegg til 2-2 mot Bournemouth før søndagens kamp.

Det er seier mot Coventry som er det eneste som betyr noe akkurat nå, men når dette er Erik ten Hags andre sesong som United-trener og han ikke evner å bygge opp en mentalitet, konsentrasjon og spilleplan som gjør at United holder på ledelser helt inn til dommeren blåser, da er ikke Ten Hag rett mann i Ratcliffes Manchester United.

Sorry, Ten Hag, men så enkelt er det. En eventuell FA Cup-tittel endrer ikke dette.