Roy Keane står klar med foten. (foto: Manchester United)

All honnør til Manchester United for å ikke tape FA Cupens semifinale mot Championships 8. beste klubb. All honnør til Coventry for en spektakulær snuoperasjon som holdt nesten helt inn.

Mens den dyreste spilleren til Championship klubben Coventry City er spissen Haji Wright verdsatt til 7 millioner euro har Manchester United 23 spillere verdt over 10 millioner euro med kaptein Bruno Fernandez på topp med 70 millioner euro.

Manchester United legende Roy Keane har lidd seg igjennom kvelden kamp mellom Manchester United og Coventry.

Les: Sorry, Ten Hag, Ratcliffe har ikke lenger noe valg

«vanskelig å like»

Roy Keane har kritisert Manchester United for deres heldige straffesparkseier over Coventry City, og hevdet at spillerne var «flaue» selv i seier.

Manchester United tok ledelsen i FA-cupens semifinale da Scott McTominay avsluttet fra kloss hold i det 23. minutt etter en god ball over mål fra Diogo Dalot. Harry Maguire sørget deretter for 2-0 like før pause ved å heade hjem etter en Bruno Fernandes-corner.

Fernandes så ut til å booke Man Utds plass i finalen da skuddet hans gikk inn via en Bobby Thomas endring av bane i andre omgang. Men mål fra Ellis Simms og Callum O’Hare, samt en Haji Wright-straff, gjorde at Coventry fullførte et av de mest utrolige FA-cupcomebackene gjennom tidene.

Både Fernandes og Simms traff tverrliggeren i tillegg før Coventrys Victor Torp så ut til å vinne utligningen i det 121. minutt. Han pirket over streken etter å ha blitt spilt inn av Wright, bare for at målet skulle bli utelukket for en smal offside.

Manchester United vant til slutt 4-2 på straffer og får nok en FA-cupfinale mot rivalene Manchester City.

På ITVs dekning av kampen raljerte tidligere Man Utd-midtbanespiller Keane over Erik ten Hags lag for deres mangel på lederskap, deres mangel på sterke karakterer og deres manglende evne til å se kampen ute i normal tid.

«De vet at de var heldige i dag, de fikk kampen vunnet på 3-0. De var nesten flaue over å vinne på slutten,» brølte forståsegpåeren.

LES: Fotballfrue bekrefter Chelsea-stjernens exit

Roy Keane ‘liker ikke’ Man Utd-laget
«De er i cupfinalen, de fikk jobben gjort. Men hver gang jeg ser dette Man Utd-laget, liker jeg ikke det jeg ser.

«De er vanskelige å like, de spiller bare i øyeblikk. Vi snakker om lederskap, karakterer – jeg ser ikke noe av det i denne Man Utd-gruppen.

«Lagledelse når du leder 3-0… gir du ikke et mesterskapslag noen form for håp. Men det er det de gjør, de gir fra seg sjanser, de gir opp mål.

– Vi har sett det hele sesongen, så jeg vet ikke hvorfor vi er så overrasket. De hadde flaks på slutten.»