Begynte bra. (foto: chelsea, twitter)

Mens vi venter på Timo Werner. Frank Lampard pekte på toppscoreren hos RB Leipzig og fikk 47,5 millioner pund for å få oppfylt ønsket sitt. Mer enn halvveis ute i sesongen venter fortsatt eier, ledere og supportere på at Lampard skal få spissen inn på scoringssporet også i verdens tøffeste liga.

24-åringen startet positivt på Stamford Bridge og nådde åtte scoringer tidlig i november, men har levert langt under forventningene de siste 14 kampene. Bare 1 scoring i denne perioden har samtidig vært speilbildet av Chelseas ferd nedover Premier League-tabellen.

Les: Dommen klar for Messi

Mens engelsk presse kjefter på Werner, mener en manager som kjenner både tyskeren, Chelsea og Premier League godt, at det er Lampard som ikke har skjønt gamet.

Ralph Hasenhüttl har ledet Southampton til et plass i Premier League-solen denne sesongen, og har vist at han vet hva som må til for å coache spillerne til suksess. Á poeng med Chelsea på 8. plass, oppfatter han at Lampard ikke makter å utnytte styrkene til Werner, spilleren han selv hadde ansvaret for hos RB Leipzig i perioden 2016-18.

-Jeg kjenner Timo veldig godt og har sett ham i situasjoner hvor han ikke var så god. De fleste gangene jeg har sett dette, er når spillet ikke har passet ham. Laget spilte ikke på den måten hvor han kan bringe frem sitt beste på banen, tror jeg. Han er definitivt en spiller som du må tilpasse spillet ditt til. Hvis du gjør dette, vil han gi deg alt det du trenger fra en spiss, begynner Hasenhüttl ifølge Goal.

Les på Engelske klubber: Får kamp om verdens beste spiller

-Det som var bra for ham hos Leipzig da jeg var der, var at vi hadde fullt fokus på kvalitetene hans… Du må virkelig sette ham inn i hans beste posisjoner så han kan bruke styrkene sine på banen. For meg er han en av de beste spissene i Europa, avslutter Hasenhüttl.

Vi tipper den var til deg, Lampard.

Les: Tidligere Liverpool-stjerne advarer Klopp: Det er én spiller som kan ødelegge dynamikken til laget