Skal uansett ikke tilbake til Jesse Marsch. (foto: leipzig, twitter)

Vi tror det er landskampene som har fått fart på Alexander Sørloth i Bundesliga. Den beste angrepsspilleren for Norge, der to-milliarders-mannen Erling Haaland leverte null og niks. På lørdag var det Werder Bremen som skulle få kjenne på Sørloths gjenoppdagede teft foran mål.

RB Leizpig gikk på et surt 1-0 tap mot Bayern München forrige lørdag, nå hadde ikke Nagelsmann og gjengen råd til å miste flere.

Les: Tuchel har endelig bestemt seg for at Chelsea-angrep er det beste forsvar

Nagelsmann hadde tydeligvis sagt de riktige tingene før kampen, for Leipzig-spillerne satte igang et forrykende tempo. Dani Olmo til 1-0 etter 23 minutter, ikke lenge etter satte Alexander Sørloth inn to mål på ni minutter. Rått!

Etter pausen ble det én scoring til for RB Leizpig, mens Werder karret seg til et straffespark og trøstemål.

Les på Popidol: Matthew Perry deler og sletter bilde fra «Friends» gjenforening

Bayern måtte dele poeng med Union Berlin (!), noe som sendte RB Leizig opp til bare fem poeng bak lederen. Nå som Alexander Sørloth har begynt å gjøre jobben han ble hentet inn for, skal Lewandowski og gjengen ikke føle seg trygge.

Les: Real Madrid taper 150 millioner på fire dager