Kong Messi uten mål. (foto: barcelona, twitter)

Lionel Messi er spilleren som har avgjort – og skal avgjøre de største kampene. Mot Real Madrid har en uoverstigelig forsvarsmur effektivt stått i veien for verdens beste fotballspiller.

På lørdag tok Real Madrid kommandoen allerede etter 13 minutter. Karim Benzema (selvfølgelig) leverte sin 25 scoring for sesongen, Toni Kroos fulgte opp femten minutter senere. Da lagene gikk til pause, hadde Zidane og gjengen vært nærmere 3-0 enn Barcelona-scoring.

Les: Manchester United har funnet en de vil bytte bort Paul Pogba for

Oscar Mingueza fikk inn en redusering i andre omgang, men med tretti minutter igjen kontrollerte Real resten av kampen til 2-1 seier og forbi Barcelona på La Liga-tabellen.

Best. (foto: real, twitter)

Les på Popidol: Nå gleder vi oss enda mer til Obi-Wan Kenobi serien

Og som vanlig nøytraliserte Real Lionel Messi. Det høres snodig ut å bruke formuleringen «som vanlig», men det er faktisk det det er.

Forrige gang Messi scoret mot erkerivalen Real Madrid var i mai 2018.

1071 dager og åtte oppgjør uten scoring.

Når Messi troner øverst på toppscorerlista i El Clasico-oppgjør med 26 mål, blir dette ekstra spesielt. Og i hvilket oppgjør scoret argentineren sist?

I Cristiano Ronaldos siste El Clasico. Tolk det som du vil.

Les: Sørloth med to deilige scoringer!