Hadde det som plommen i egget i Süper Lig.

Det to spillerne har så lite med hverandre å gjøre som overhode mulig, den ene i Tyrkia, den andre i italiensk andredivisjon. Men når den ene ryktes til Inter, og den andre delvis bekreftes til samme klubb, da kan det bli en kul kombinasjon av norsk styrke og italiensk finesse.

Inter har allerede sin Lukaku og Lautaro Martinez i angrepet, men Antonio Conte skal ha en en offensiv bredde i troppen med målhungrige unge spillere.

Den italienske radioen Rai hevder at Inter Milan allerede har inngått en avtale med toppscoreren i Tyrkia, nå bekrefter Brescia-presidenten at Inter-direktør Beppe Marotta har vært på som en klegg når det gjelder Tonali.

-Les: RAI: Inter Milan har skrevet avtale med Alexander Sørloth

-Marotta har lenge bekreftet Inters store interesse for Tonali. Derfor har jeg forsøkt å unngå forhandlinger med andre klubber, også utenlandske, sier Cellino ifølge Sky Sports Italia.

Brescia fikk teste seg – og Tonali – i Serie A forrige sesong. Klubben rykket ned, mens 20 åringen med sine 35 Serie A kamper har bevist at han fortjenter å rykke opp til toppen av ligatabellen. Midtbanespilleren produserte lite for bunnlaget med 1 scoring og 7 assists som status, men med noen av verdens beste enkeltspillere rundt seg tenker vi statistikken viser noe helt annet neste sommer.

Les på Popidol: Chadwick Boseman er død bare 43 år gammel

Og merkelappen «Italias fremtid» på Tonali?

Vi lar Pirlo beskrive 20-åringen, som det siste året har blitt sammenlignet med midtbanelegenden:

-Han er mye mer komplett i både det defensive og når han skaper spillet offensivt. Han har samme kvaliteter som meg, tilsatt noe fra andre spillere. Han er den mest lovende midtbanespilleren, skryter Pirlo ifølge Goal.

Vi håper virkelig Rai har rett om Sørloth, noe sier oss at det kommer til å svinge rundt Inter Milan det neste året. Definitivt stedet å være for Trabzonspor-spilleren.

Les: Premier League er ikke klar for Diego Costa. Jose Mourinho ser bare muligheter