(c) Bilde: Viking: Sondre Bjørshol

Kun få dager etter at den lokale midtstopperen Viljar Vevatne signerte ny avtale, følger også Sondre Bjørhol etter. Ny treårsavtale gjør han til Viking spiller ut 2022 sesongen, og det gleder både hovedpersonen selv og trener Bjarne Berntsen.

– Det er veldig gledelig at vi får med oss Sondre videre. Han har vært solid igjennom de to siste sesongene, og vi er sikre på at vi skal få utviklet han enda mer de neste åra, sier Berntsen.

Les: Everton har sendt inn søknad om ny stadion

Bjørshol har ikke fulgt den vanligste veien til toppen igjennom klubbens akademi. Han har prestert godt i både Vidar og Åsane før han fikk sjansen for Viking i OBOS-ligaen 2018.

– Vi har trygge på at Sondre kom til å etablere seg i laget da vi hentet han, og han innfridd de forventningene vi hadde til han både i fjor og i år. Nå gleder vi oss til å bidra til at han tar ytterligere steg, og etablerer seg som en av Eliteseriens beste høyre backer.

Stolt Bjørshol

– Det har alltid vært en guttedrøm å få spille for Vikings A-lag. Da jeg fikk sjansen til det for noen år siden var jeg fast bestemt på å gripe muligheten med begge hender. Når klubben nå velger å forlenge avtalen, betyr vell kanskje det at jeg har gjort noe riktig på veien.

Ungutten er ydmyk overfor støtten klubben har opplevd de siste sesongene, og ser frem til å være med klubben videre inn i mot spill i Europa.

– Det supporterne gjør for å støtte oss både på hjemme og bortebane gjør oss spillere utrolig ydmyke og stolte over å representere klubben. Nå blir det også Europa Leauge kvalifisering på SR-Bank Arena, og det er stort for en lokal gutt å få oppleve.