Fornøyde :) :)

Manchester City valgte å dra på motsatt side av kloden enn det byrival Manchester United gjør. – City akkurat som Arsenal tar sesongoppkjøringen i USA, mens United har valgt Asia.

Den ukrainske venstrebacken Oleksandr Zinchenko var i tvil om han skulle være med for allerede før avreise var han tett på en overgang til Arsenal. Nå er det kun en i følge Sky Sports en medisinsk test som gjenstår før en overgang kan gjennomføres.

Arsenal som også er på oppkjøringsturne i USA møter Chelsea i Floridacup finale på søndag. Arsenal manager Mikel Arteta har fått de fleste av sine ønsker innfridd denne sommeren. Så langt er fire signeringer på plass. Sportsdirektør Edu har fått mer penger enn vanlig for å sikre kvalitetsspillere. Marquinhos, Matt Turner, Fabio Vieira og Gabriel Jesus har alle tatt overgangen til Emirates, og sistnevnte har allerede vist scoringsfoten.

Les: «Den andre» Luis Suarez klar for Marseille

Slipper stort hint!

Oleksandr Zinchenko ser ut til å bli Gunners’ femte sommersignering, han følger samme vei som Jesus fra Manchester City. Også han ønsket å gjenforenes med tidligere trener Arteta i Nord-London. Zinchenko vil tilby konkurranse for både Kieran Tierney og Granit Xhaka på grunn av hans allsidighet og evne til å spille på flere posisjoner, blant annet venstreback og sentral midtbane.

Arteta snakket med journalister, (Evening Standard), etter Arsenals trening på mandag og var åpen om at klubben ser på forskjellige alternativer på overgangsmarkedet. Spanjolen sa: «Det er ingen oppdatering med noen, og når det kommer oppdateringer, vil vi gi beskjed.

«Vi ser på forskjellige alternativer i forskjellige stillinger, og vi vil gi deg en oppdatering når vi har den.» Arteta la til: «Vi har prøvd å [signere spillere tidligere] og vi har allerede to rekrutteringer.

Les: Ex-mannen til Wanda Nara har kjøpt Birmingham City

«Frem til slutten av markedet vil vi fortsette å prøve å forbedre troppen og det er så mange parter involvert, og noen ganger er ting ikke så raskt som du ønsker.»

Det er ikke bare innkommende signeringer som Arsenal fokuserer på, med en rekke utganger som må gjøres slik at troppen oppfyller «Homegrown-kvoten». Bernd Leno ser ut til å forlate klubben og blir koblet til en overgang på 12 millioner pund til Premier League-rivalene Fulham, mens Nuno Tavares også blir koblet til en overgang til franske Marseille.

Mikel Arteta prøver å virke uberørt uten å lykkes når en journalister snakker om Oleksandr Zinchenko sin 32 millioner punds overgang fra Manchester City. – Uansett et valg må gjøres før de to rivalene braker sammen på søndag.