Wanda Nara med ektemann nummer en og to

Da det ble klart at den argentinske spissen Maxi Lopez aldri igjen ville komme på det nivået som ga han sjansen for Barcelona fant modell og tv skuespillerinne Wanda Nara det var på tide å finne en større fotballstjerne, valget falt på «kamerat» av familien og Inter Milen «hotshot» Mauro Icardi.

38 år gamle Maxi Lopez spiller fortsatt fotball på lavt nivå, han kommer på de fleste kampene til Serie D klubben A.S. Sambenedettese samtidig som Mauro Icardi drar inn 100 millioner i året i Paris.

Lopez er nå den stolte eieren av den historiske engelske klubben Birmingham City. Dermed blir han den første argentineren som eier en engelsk klubb. – Dessuten som eier av en fotballklubb, som har ambisjoner om å komme tilbake i Premier League bedres sjansene for at hans ekskone igjen vil elske han.

Les: Edinson Cavani lander hos en gammel kjenning i La Liga

Birmingham City er en av Englands historiske fotballklubber, de har vunnet League Cup to ganger (1962-63 og 2010-11). Imidlertid har de nå gått 12 sesonger på rad uten opprykk til Premier League. Aksjene som Paul Suen, den tidligere eieren av klubben, satte på markedet ble kjøpt av investeringsgruppen som Maxi Lopez er en sentral del av.

Ifølge Daily Mirror er prisen 30 millioner pund som en start med opptil 20 millioner pund når alt er gjennomgått og gjeld er betalt.

Det skal imidlertid tas i betraktning at dagens situasjon for laget ikke er den mest gunstige, da laget forrige sesong var på randen av nedrykk.


I tillegg til Maxi Lopez er forretningsmann Christian Codoma, eier av Maxco Capital og direktør for Global Stars Management med og Paul Richardson, en kjent Birmingham-supporter, tidligere direktør for Gymshark og eier av Hera London.

Les: «Hele» Premier League kaster seg inn i kampen om Brentford sin målmaskin