Solskjær. (foto: united, twitter)

Det er selvfølgelig delte meninger om Solskjærs sportslige suksess som United-manager, men at mannen kunne kommunisere på en skikkelig måte, det blir tydeligere og tydeligere med Ralf Rangnick foran mikrofonen.

Etter Aston Villa-kampen i midten av januar der United ga fra seg en 0-2 ledelse, fikk Rangnick spørsmålet hvorfor Martial ikke var i troppen. Svaret kom kjapt fra tyskeren.

Les: Joachim Löw og Mesut Özil kan gjenforenes

-Han ønsket ikke å være del av troppen til kampen, derfor er han ikke med, kom det fra Rangnick til Sky Sports.

Ikke mange timene etter kom responsen fra spilleren «som nektet å spille».

«Jeg vil aldri nekte å spille en kamp for Manchester United. Jeg har vært her i sju år, og jeg har aldri vært respektløs overfor klubben eller fansen».

Ifølge ESPN insisterte Rangnick etter intervjuet der han omtalte Martial, på at han aldri hadde sagt at Martial nektet å reise med troppen til Villa Park, bare at spilleren selv ikke følte han kunne spille.

Ser, Rangnick?

Så var det Jesse Lingard sin tur. Etter mildt sagt kaotiske siste uker, dager og timer i overgangsvinduet endte det med at United-styret blokkerte 29-åringens exit til spilletid utenfor Old Trafford.

På fredag forklarte Rangnick hvorfor ikke Lingard med sine 273 minutter på kamparenaen skulle være med mot Middlesbrough på fredag.

-Jesse spurte meg og klubben om han kunne ta et par dager fri for å tenke over tingene. Han vil være tilbake i troppen neste mandag, tror jeg, kommer det fra Rangnick.

Ikke mange timene etter kom respensen fra Lingard:

Uansett hva du måtte mene om Martial og Lingard, dette er en spiller med 269 kamper i United-drakta, den andre har tilbragt hele fotball-livet sitt i klubben. Begge fortjener respekt.

Som vi savner Ole Gunnar Solskjær foran mikrofonen.

Les: Everton og Newcastle forteller Thomas Müller de ikke har lønnstak