Hjalp ikke Real å få bærehjelp. (foto: athletic, twitter)

Totalt flåsete, men likevel. Athletic Club (Bilbao) har sendt to av verdens største fotballgiganter ut av den spanske cupen, en prestasjon få klubber på midten av tabellen har lykkes med i spansk fotball.

Tidligere i januar sendte den baskiske klubben katalonerne ut av Copa del Rey med 3-2 seier, et nederlag som ble ekstra smertefullt for Xavi som var hentet inn for å lede klubben til minst ett trofé denne sesongen.

Les: Som vi savner Solskjær hos Manchester United

På torsdag var det Carlo Ancelotti og seiersvante Real Madrid som skulle få kjenne på Athletic Clubs styrke. Real ligger nesten tjue poeng foran på La Liga-tabellen, men måtte som Barcelona gi tapt for klubben fra Bilbao.

Etter kvartfinale-kampen satte manager Marcelino det hele i perspektiv.

-Det er stort å sende Barca og Real Madrid ut, og nå må vi nyte det. Det var en spesiell aften, og det ble nok en gang magisk. Nå har dere sett hva disse spillerne kan når de støttes av disse fantastiske supporterne, sa Athletic-manager Marcelino til klubbens hjemmeside.

(foto: athletic, twitter)

Real Betis, Rayo Vallecano og Valencia er også klare for semifinalen, for vår del kunne trofeet allerede nå busses til klubben som har sendt både Barca og Real ut på gangen.

Les: Everton og Newcastle forteller Thomas Müller de ikke har lønnstak

Rått!