Donny Van De Beek

Everton manager Rafael Benítez har sett over til nabobyen Manchester og fått med seg hvordan Ajax stjerne Donny van de Beek har blitt forvandlet til benkefyll etter overgangen til Old Trafford.

Den spanske trenerlegenden frister med spilletid og jobber for en overgang i januar, helst kjøp, men en låneavtale er også aktuelt. – 24 år gamle Donny van de Beek har bare fått seks minutter til å spille for Manchester United i Premier League denne sesongen.

Da midtbanespilleren ikke ble byttet ut i sluttminuttene mot spanske Villarreal i Champions League, viste han tydelig sin misnøye med manager Ole Gunnar Solskjær. Les: I det 89. minutt mot Villarreal fattet Donny van de Beek en beslutning

Donny van de Beek ønsker seg bort så fort som mulig, første mulighet er i januar. – AC Milan, som var på ballen før overgangen til Manchester United for litt over et år siden har bevart sin interesse og skal være den klubben som ifølge ESPN er mest aktuell sammen med Everton.

Stopper overraskende en overgang i januar

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær kvier seg for å selge midtbanespilleren i januar, selv om van de Beeks spilletid ikke øker. United -manageren ønsker å beholde troppen intakt resten av sesongen og deretter ta inn en reservespiller neste sommer, ifølge ESPN.

Van de Beek har bare startet to kamper denne sesongen etter å lande på 15 starter i debutsesongen på Old Trafford. Han har en avtale med United til 2025.

Les på Engelske Klubber: Franskmann ønsket i Premier League