Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær vet hva som bor i vingen Gareth Bale og han er overbevist om at nå som både han og sjefene på Old Trafford har gått lei av overgangsagaen til Jadon Sancho.

Jadon Sancho er fantastisk god og passer Manchester Uniteds profil perfekt, men gutten med gullbuksene Ed Woodward mener at en ving, nesten aldri er verdt 108 millioner pund som Borussia Dortmund standhaftig krever.

Les: Harry Maguire får krystallklar beskjed fra Solskjær

Det er helt tydelig at Premier League blir tøffere i år, visst er Manchester United vesentlig bedre stilt enn ifjor sommer, men det er i høyeste grad også Chelsea og Arsenal (og Everton). Innen oktober skal en ving på plass og Real Madrid sin desperasjon over å bli kvitt Gareth Bale gjør dem villig til å servere en gavepakke til waliserens neste klubb.

Vi har hørt en del om alternativer til Jadon Sancho dette har inkludert Juventus høyreving Douglas Costa.

Daily Star Sunday skriver at Real Madrid-stjernen Bale i rakettfart er kjørt til toppen av Manchester Uniteds shortlist. – Som mange husker var Manchester United i dialog med Real Madrid og folkene til Gareth Bale, men en årslønn på 15 millioner euro ble for drøy å betale.

Les på F7: Lager dokumentar om «årets trønder»

Desperasjonen hos Real Madrid gjør imidlertid at de tilbyr seg å betale halvparten av lønnen til Gareth Bale.

31 åringen er nå på toppen av ønskelisten og Jadon Sancho han synes å være helt ute.

Ole Gunnar Solskjær er «overbevist» om at en fullt tilpasset Bale kan gjøre Manchester United til «realistiske» tittelutfordrere.

.