Marcus Rashford kan ha bekreftet at hans engelske lagkamerat Jadon Sancho snart vil bli klar for Manchester United.

Sancho har lenge vært knyttet til et overgang til Old Trafford, og selv om United gikk glipp av Borussia Dortmund-stjernen i fjor, ser det ut til at en overgang nærmer seg i sommer.

I en samtale med en fan på Twitter bekreftet Rashford tilsynelatende den forventede nyheten om Sanchos overgang til Red Devils.

– Annonser Sancho, Marcus, skrev tilhengeren til United-spissen.

– Ja x, skrev en kryptisk og kort Rashford i en tweet som han senere har slettet.

Budet på Jadon Sancho ligger nå på rundt £77 milloner. Men klubbene er ikke helt enige enda.

Tror du Manchester United kan ta igjen City i år? I så fall kan du få gode odds og bonus Kolikkopelit allerede nå.

Ole Gunnar Solskjær nøyer seg som forventet ikke kun med storkjøpet Sancho denne sommeren i kampen for hente inn Manchester City kommende sesong.

Det har tidligere denne uka vært rapportert at det er enighet mellom United og Real Madrid om Raphaël Varane, mens spanske Sport nå skriver at Real Madrid ikke har mottatt noen bud for 28-åringen. Slik at en overgang skal ikke være så nærstående som tidligere rapportert.

Det er liten tvil om at franskmannen vil bli en solid partner til Harry Maguire. Real Madrid på sin side ønsker en avgjørelse fra Varane om fremtiden og hans situasjon. De hvite fra Madrid skal ha satt prisen på Varane til solide 70 millioner euro.

Om ikke Varane ønsker å flytte til Manchester vil de røde djevlene rette fokus mot Atalanta og Italia. Der kan Solskjær sikre seg litt yngre og litt mer lovende Cristian Romero for halve prisen av det Varane vil koste.

Engelske medier skriver i dag at Manchester United har fulgt med på Juventus franske midtbanespiller Adrien Rabiot under EM. Og skal visstnok hatt speidere på tribunen da favoritten Frankrike røk ut på straffer mot Sveits mandag. Rabiot har hatt en tung sesong etter overgangen fra PGS og vurderer å forlate Serie A-klubben allerede i sommer.

Klubben fra Old Trafford har også blitt linket til annen spiller som har fått litt lengre sommerferie enn ønsket etter at Tyskland tapte gårdagens prestisjekamp mot England i EM. Bayern Munchens strålende midtbanespiller Leon Goretzka skal være vurderes for en overgang i sommer. Kontrakten til Goretzka går ut neste sommer, men det er usikkert om spilleren ønsker å forlate de tyske mesterne.

Leon Goretzka blir av flere regnet som Solskjærs backup om Paul Pogba skulle forsvinne i sommer.