Ikke alt er logisk når det kommer til oppsigelser av managere. (foto: united, twitter)

Etter Everton-kampen der Rafael Benitez hadde sørget for at Solskjær nok en gang fikk pes av engelsk media, ble en samtale filmet mellom Sir Alex Ferguson og UFC legenden Khabib Nurmagomedov. Da russeren fortalte han mente Ronaldo burde ha vært på banen fra start, kom det fra Solskjærs læremester: «Yeah I know… but you should always start with your best players.»

Dette var en gavepakke til engelsk media, som fyrte løst om «uenigheten». Før Leicester-kampen ble Solskjær selvfølgelig minnet på dette.

Les: Tidligere PSG-stjerne har ikke skjønt fenomenet Sergio Ramos

-Jeg er rolig med dette. Jeg har vært uenig med sjefen et par ganger, og jeg har fortalt konen min det noen ganger at jeg har vært uenig med ham. Det ga bare aldri overskrifter da jeg var spiller, begynner Solskjær på fredagens pressemøte.

(foto: united, twitter)

-Jeg er sikker på at Sir Alex vet at det ikke bryr meg. Vi vil alle gjerne se Cristiano spille. Det vil vi alle fordi han er unik, han er anderledes. Han har hatt en karriere som gjør at vi alle gjerne vil spille, fortsetter Solskjær.

Les på Engelske klubber: Liverpool vil signere spiller som lagde en svinesti av Jürgen Klopps hus

-Men det enkle faktum er at han ikke kan spille hver kamp vi spiller. Det er bare den fysiske. menneskelige natur. Sir Alex vet hvor vanskelig denne jobben er. Han spilte heller aldri alltid med de samme 11. Han tok noen sjanser og hvilte Ryan Giggs, Wayne Rooney eller David Beckham som var de beste spillerne vi hadde. Noen ganger virket det, andre ganger gjorde det ikke.

Solskjær sitter på all informasjon om spillerne sine, og er den som er best skikket til å ta avgjørelsene. Nok snakka.

Les: Marcus Rashford rakk det!