Midtbanespiller Leon Goretzka er akkurat det du forbinder med det aller beste fra tysk fotball. – Han er gjennomtrent, svært disiplinert og en uovertruffen taktiker. 26 åringen var bærebjelken i Schalke 04 før han i 2018 gikk gratis til Bayern München og med det startet nedturen til de kongeblå som nå er nede i 2.Bundesliga.

Det er et år igjen av Leon Goretzka sin avtale med Bayern Münchens og med det tid for ettertanke. Som alltid når det er et år igjen, valget er enten å forlenge eller selges mens det fortsatt er cash å hente. Bayern München kommer ikke til å gjøre samme tabbe som Schalke 04 for tre år siden da de gikk glipp av ca 700 millioner kroner.

Les: Daily Mail: Forventer at en halv milliard er nok for å hente Paul Pogba

Bild melder at flere klubber har fått med seg at noe skjer og jobber med å friste Goretzka nok til at han blir usikker. Manchester United, Barcelona og Real Madrid har meldt sin interesse, vi er rimelig sikker på at flere klubber melder seg på i dagene som kommer. – Det finnes ikke en manager som ikke ønsker seg en midtbanespiller du vet leverer uansett.

På Instagram overfor sine 1,9 millioner fans viser han frem sitt litt uvanlige treningsregime.

Les: Mourinho har sendt Justin Kluivert videre