(foto: brentford, twitter)

Etter litt skuffelse og skubbing i begynnelsen av overgangsvinduet hvor landslagsstopper Kristoffer Ajer mente Celtic, en klubb han har tjent særdeles godt i fem år, krevde for mye fra de som var på døra for å kjøpe.

Kristoffer Ajer ble hentet fra Start i 2016 og etter et utlån hos Kilmarnock fant han virkelig formen under tidligere manager Brendan Rodgers. 23 åringen ble mer fremoverlent og lærte seg å flytte fokus fremover på banen, dette gjorde han etter hvert til en meget habil spiller og aktuell for Premier League.

Les: Tysk media: Bundesliga-klubb har hengt seg på og jakter Sørloth signatur

I fjor sommer gikk spkulasjonene høyt om at Ajar skulle følge etter Brendan Rodgers til Leicester, men nå møter han heller gamlemanageren på motsatt side for nyopprykkede Brentford.

Celtic takker for minnene og (for sjekken fra Brentford på 13,5 millioner pund)

Brentford som ikke gjøre noe med tilfeldighet har en klar tanke hva de tenker seg fra Kristoffer Ajer. Klubbens danske manager Thomas Frank forklarer: «Vi ønsket å få en ny sentralforsvarer inn, Kris var vårt førstevalg. Vi tror han passer perfekt i den posisjonsspesifikke profilen, spesielt på ballen.
Han passer også inn med hvordan vi vil rekruttere spillere og jobbe med dem ”

Brentford rykket opp til Premier League denne sesongen, etter å ha slått Swansea i opprykksfinalen.

Klubben opplyser at han har signert er kontrakt som strekker seg over fem år.

Les på F7: Pepperspray måtte til for å stanse Marcos Rojo og Boca Juniors