Ole. (foto: united, twitter)

Da Solskjær forhørte seg om om Sporting-spilleren Bruno Fernandes i 2020, ringte han Ronaldo. Da Ronaldo hadde signert for United i sommer, uttalte Fernandes: «Da jeg vokste opp, visste alle at Cristiano var min favorittspiller, vi ser på ham som et idol». Betyr dette at Fernandes og Ronaldo-samarbeidet på Old Trafford er garantert? Langt ifra.

For de som har fulgt med på landslagsfotball, vet at Fernandes ikke er i nærheten av å være så brilljant med landslagsdrakten som i Premier League. Spesielt ikke med Ronaldo på banen.

Les: Det vil seg ikke for Mesut Özil

Gjennom EM-kvaliken scoret de to tilsammen 12 av Portugals 22 mål. Ronaldo med 11, Fernandes med 1. Det var bare det at de ikke hadde en eneste assist til hverandres scoringer.

Sånn gjør vi det hos oss, Cristiano. (foto: united, twitter)

Trenden fortsatte i EM-sluttspillet. I VM-kvaliken har ikke Fernandes engang vært på banen når Ronaldo har scoret. Og hva skjer når Ronaldo må stå over kampen mot Aserbajdsjan med karantene?

Da gnisterer Fernandes til med en av sine beste kamper på landslaget. En smart assist til Bernando Silvas scoring, fulgt opp av nok en nydelig assist til Andre Silvas scoring (3-0 seier).

Les på Engelske klubber: ESPN: Jesse Lingard skyver United-tilbudet tilbake over bordet

Hos United er Fernandes undisputed straffeskytter, hos Portugal er Ronaldo det samme. Da Solskjær tidligere ble spurt om Fernandes minnet ham noe om Ronaldo, sa United-manageren: «Han har definitivt that presence

Må mer til enn å snakke samme språk som Ronaldo. (foto: united, twitter)

Nå skal de to spillerne ta plass – og gi hverandre plass. Skal vi følge statsitikken på det portugisiske landslaget, har Solskjær en gedigen utfordring som må møtes. United trenger definitivt at Fernandes fortsetter i samme spor som forrige sesong, samtidig som Ronaldo får «gjøre sine ting».

Les: Dortmund inngått «muntlig avtale» om å selge Liverpool og United mål Haaland