Det er nesten som man kan lure på når er nok, men svaret på det er trolig aldri!. – De som trodde det ville roe seg etter at Manchester United tok fotballverden på senga ved å signere Cristiano Ronaldo tok tydeligvis feil. – De røde djevlene har fått blod på tann.

Daily Express melder at Manchester United legger ambisiøse planer om å koble Kylian Mbappe med Cristiano Ronaldo og skape et drømmeangrep.

Les: Bayern München planla det siste store ranet hos RB Leipzig

Det er ikke slik at manager Ole Gunnar Solskjær har lite å velge i når et angrep skal settes sammen han har tross alt Anthony Martial, Edinson Cavani, Jadon Sancho, Marcus Rashford, Mason Greenwood og Ronaldo.

Fotballdirektør John Murtough ivrer for å bringe den franske superstjernen til Old Trafford og ta innersvingen på alle de som vil vente til neste sommer og få til en gratis overgang.

Den franske superstjernen så en overgang til Real Madrid falle gjennom etter at Paris Saint-Germain avviste et gigantisk bud til en verdi av rundt 189 millioner pund. – Neste sommer blir det en gratis overgang, med mindre Mbappe forlenger.

Les: Slutt på å leke butikk: Leeds satser 1,2 milliarder

Manchester United satser på å være først i køen når det er et halvt år igjen av avtalen. Den spanske overføringseksperten Eduardo Inda, sier at Manchester United arbeider med en forhåndsavtale på Old Trafford.

Selv om han mener en overgang til Real Madrid ser mest sannsynlig ut, sier Inda at endringer er i lufta.

Og han regner med at muligheten til å spille sammen med Ronaldo på Old Trafford kan vise seg å være et stort lokkemiddel.

Inda antyder også at Chelsea også kan se for å komme inn i bildet for Mbappe med en enorm finansiell pakke.

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Cristiano Ronaldo (@cristiano)