Sami Khedira

Til sommeren går avtalen med Juventus ut på dato og det er ingenting som tyder på at 33 åringen kommer til å forlenge den. – Likevel, han er lojal og vil ikke dra videre før avtaleforholdet er over.

Vi skrev for noen dager siden at det var en drøm som gjenstod, å spille i Premier League, det er en drøm som er i ferd med å gå i oppfyllelse.

Les: Ole Gunnar Solskjær vil ha Jonny Evans tilbake på Old Trafford

«Er i dialog med både Mourinho og Ancelotti»

Sommeren 2015 forlot Sami Khedira Real Madrid for å spille for Juventus. Det har vært noen gode år, i hvert fall første halvpart av dem. – Den tyske midtbanespilleren vet han har mye å velge mellom. Han åpner litt opp om fremtiden til ZDF: «Men jeg drar ikke i januar, det vil ikke skje. Jeg vil respektere min avtale som utløper sommeren 2021»

«Når jeg drar vil jeg at Juve-fans skal huske meg som en god spiller».

Det er først og fremst Tottenham og Everton om er aktuelle klubber og det er ikke så rart hvis du tar en kjapp titt i historiebøkene. Både Everton Manager Carlo Ancelotti og Tottenham manager Jose Mourinho var i Real Madrid.

«Hvis muligheten byr seg, kan Premier League være et alternativ. Jeg er en stor fan av ligaen. Det er dialog med Ancelotti og Mourinho, ettersom vi aldri har mistet kontakten etter vår tid sammen i Real Madrid.»

Les: Manchester City og Mahrez on fire!