Marseille manager Jorge Sampaoli i fri dressur.

Da William Saliba ble sendt på utleie til Ligue 1 forrige sommer hadde midtstopperen 7 U23-kamper bak seg i Arsenal-drakta. Året etter har han spilt seg inn som en av de mest talentfulle forsvarsspillerne i den franske ligaen. 21-åringen møter nå et skikkelig fotballdilemma.

52 kamper for Marseille var med på å sikre Ligue 1-klubben Champions League-billett, i mai uttalte franskmannen han gjerne ble igjen i havnebyen. Arsenal kalte spilleren likevel tilbake til London, der han skal være del av troppen som møtes for preaseason-trening.

LES: Game over: Manchester United nok en gang henvist til tribunen i kampen om toppmål

Marseille gjør som Arsenal gjorde da de måtte sende tilbake Martin Ødegaard til Real Madrid, våren 2021: Her skal det kjempes!

Ødegaard endte til slutt på Emirates på permanent overgang, ifølge franske RMC har Marseille fyrt av et bud til Arsenal. Rundt 300 millioner er smelt i bordet. Mye penger for en spiller som ikke har vært i nærheten av debut hos Arsenal.

HER HAR DU ØDEGAARDS 3 BESTE SCORINGER:

LES: Game over: Manchester United nok en gang henvist til tribunen i kampen om toppmål

Vi tror Arsenal skal ha problemer med holde igjen Saliba i London hvis Arteta ikke har en plan som kommer i nærheten av å matche sesongen 21-åringen fikk hos Marseille. Midtstopperen har ventet på debut siden 2019, tålmodigheten er tynnslitt.