Smalling holder koken i Serie A.

Han har kjempet på Old Trafford i ti år. Så kom en norsk managerjypling og satte arbeidshverdagen på hodet.

Chris Smalling har kontrakt med Roma til 2023, så historien har endt godt for den tidligere engelske landslagskapteinen, men veien dit har vært lang og kronglete. 30-åringen sitter hvertfall igjen med en bitter smak i munnen etter behandlingen han har fått av Solskjær.

Les: Manchester United under angrep – truer lørdagens Premier League-kamp

-Jeg visste at mine dager var talte med Solskjær i managerstolen. Jeg var frustrert, for da jeg fikk beskjeden var det bare én dag igjen av det italienske overgangsmarkedet og det engelske var smekket igjen. Jeg ble etterlatt i en drittsituasjon, begynner Smalling til Daily Telegraph.

Les på F7: Podolski redder ishockeyklubb med kebabpenger

-Jeg hadde en prat med Solskjær, så sa han at han ikke kunne si når jeg kom på laget neste gang. I en ideell verden kunne han ha fortalt meg det tidligere så jeg kunne ha lagt planer. Jeg var nettopp blitt pappa, og plutselig skulle det hele skje i siste sekund, fortsetter Smalling.

Det ble utleie til Roma, umiddelbar suksess for midstopperen – og så gjennom en ny sirup-prosess før den permanente overgangen falt på plass.

-Det var flere ganger der jeg trodde det ikke skulle gå, avslutter Smalling.

Men det gikk. United fikk utskiftingen som var nødvendig, Smalling fikk et nytt boost i karrieren hos Roma.

Les:

Les: United-ryktet har tydeligvis skremt Zidane