Slipper mer Lukaku-styr. (foto: chelsea, twitter)

Det skal ikke ha blitt utvekslet et ord mellom Romelu Lukaku og Mauricio Pochettino. Belgieren var fast bestemt på å styre unna Stamford Bridge, argentineren hadde ingen grunn til å bruke energi på spillere som ikke ønsker å bære Chelsea-drakta. Nå slipper de to å forholde seg til hverandre, enn så lenge.

Med overgangssum på ville 115 millioner euro og en lønn som matcher dette, har Lukaku blitt en en skikkelig ryggsekk for londonklubben. Ingen klubber i Europa er villig til å betale dette Chelsea dro frem i 2021, ingen av disse klubber er villig til å møte lønnskravet som ligger i kontrakten med Chelsea.

LES: BBC: Har sikret seg Liverpool-spiller

Nå har desperasjonen for å komme til en løsning og Lukakus vilje til å jekke ned kravene, sørget for at det har blitt en løsning. På torsdag kom bekreftelsen på at Jose Mourinho har fått seg ny spiss for sesongen. Roma betaler rundt 8 millioner euro i leie, Lukaku har vært nødt til å akseptere et kraftig lønnskutt (uten at han kommer til å lide noen nød) for at overgangen skulle gå gjennom.

Da kan roen senke seg noe på Stamford Bridge, Lukaku er ute av regnestykket – frem til neste sommer.

LES OGSÅ: