Cooper. (foto: forest, twitter)

I går tok Nottingham Forest i poengnød imot Brighton på The City Ground. Det startet svært fra med mål etter tre minutter fra den svenske landslagsspilleren Anthony Elanga.

Etter den strålende starten ble spillet mer ruskete, egentlig fra begge lag.

Les: Kicker: Kliner til og presenterer Real Madrid legende Raul senere i dag

Nottingham Forest har hatt en ujevn start på sesongen og med lørdagens tap mot Brighton & Hove Albion med 2-3 hjemme i Premier League er de nå nede på 14.plass.

Daily Mail skriver at Forest manager Steve Cooper er under press på grunn av de siste negative resultatene. Klubbens eiere sies å føle seg frustrerte, og dermed sies Coopers fremtid å være under diskusjon i klubben. Bookmakerne som lenge har hatt Manchester United manager Erik ten Hag på førsteplass på listen over «den neste som får sparken i Premier League» har nå flyttet opp Steve Vipper.

Forest har ennå ikke ha tatt en avgjørelse om Coopers fremtid, og dermed kan manageren muligens ha tid til å snu den negative trenden. Cooper sies i mellomtiden å være populær blant supportere og hevdes å ha støtte fra et flertall av klubbens supporterbase.

Cooper tok over som manger Forest høsten 2021, og har også bakgrunn som trener i Swansea City. Videre har han trent Englands U16- og U17-landslag.

Les: Umulig for Sir Jim Ratcliffe å overse Mason Greenwood nå!