Greit å underholde, men nå er det poengene som teller, Ten Hag. (foto: Manchester United)

Få ble overrasket over at poengtapet til slutt kom for Manchester United. Hårfin seier på straffekonk mot Coventry i FA Cupens semifinale etter å ha ledet 3-0, på onsdag reddet av to sene scoringer mot ligaens svakeste lag, Sheffield United. Mot Premier Leagues nest svakeste klubb ble seieren ikke reddet, på tross av en sterkt etterlengtet scoring av Antony. Erik ten Hags oppsummeringen av kampen må ha vært spesielt vanskelig for supporterne å fordøye.

Da Antony scoret mot Burnley på Old Trafford til 1-0, med 11 minutter igjen av ordinær spilletid, holdt United-supporterne pusten. Åtte minutter senere var det tilbake til hyperventilering på tribunen. Utligning til Burnley og sluttresultat 1-1.

LES: Har ikke noe valg: Toppscorer til 1,4 milliarder MÅ bære Arsenal-drakta neste sesong

Det er blytungt for Man United-supporterne på en fullstappet Old Trafford å se nok en kamp glippe i sluttminuttene, vi tror neppe Erik ten Hags optimistiske oppsummering etter kampen gjør annet enn å provosere.

-Alle lag gir bort sjanser, men vi skapte også mange sjanser i dag. Akkurat nå er vi et av de mest dynamiske og underholdende lagene i hele ligaen. Vi skaper mange sjanser ved å spille god fotball, uttaler Ten Hag til BBC etter kampen.

Vi er et av de mest underholdende lagene i hele Premier League.

F7: Fans aksjonerer mot ansettelse av Ralf Rangnick

Etter 1-1 mot Burnley i den tidlige festningen Old Trafford, tipper vi United-supporterne «driter i» underholdningen, de trenger at klubben ikke gir fra seg seire i sluttminuttene. Newcastle kjørte over Sheffield United og ligger nå ett fattig poeng bak United på 6. plass.

Alt du trenger å vite: Crystal Palace – Manchester United